Internet Forbindelse

Hastighed, troværdighed og service

Pålidelige løsninger med fri trafik
Senia Network er eksperter i internetløsninger, der kombinerer de sikreste og mest stabile teknologier. Vores udgangspunkt er, at din virksomheds kommunikation skal være pålidelig og sikker både internt og eksternt.

Vi leverer og dækker over alt
Ved hjælp af tætte samarbejdspartnere og vores velfungerende infrastruktur kan vi levere internetløsninger til erhverv over hele Danmark – og til eventuelle udenlandske lokationer i større løsninger.

Vi leverer altid den internetforbindelse, der passer din virksomhed bedst - Vi leverer følgende niveauer af internetforbindelser:
- Erhvervs-Internet: En super stabil og sikker internetforbindelse.
- Erhvervs-Internet Pro: To forbindelser med automatisk fail-over, og mulighed for BGP-løsning, hvor alle dele af netværket dubleres.

Fri trafik, fast lav pris
Som standard har alle Senia Networks internetløsninger fri trafik. Prisen forbliver altså den samme uanset trafikmængde.

Ideelt til telefoni og backup
Internetforbindelser fra Senia Networks er symmetriske, så up- og download-hastighederne er lige høje. Det muliggør blandt andet IP-telefoni, backup-løsninger og hurtigere forbindelser. Vi overbooker aldrig i vores netværk – det er ganske enkelt ikke teknisk muligt. Du har derfor altid den aftalte båndbredde til rådighed, om den benyttes eller ej.

Produkt detaljer

Standard for alle løsninger:
- Lynhurtig transmission af store datamængder
- Båndbredde helt op til 100 Gbit/s
- Skræddersyede services
- Stabilt, sikkert og fremtidssikret kommunikationsløsning
- Fri trafik
- Symmetriske hastigheder
- 24 timers overvågning af linje og router
- Fejlservice inden for 30 minutter på telefonen og fire timer on site – døgnet rundt, hele året
- Redundant Backbone

Vores knowhow om fordele og ulemper ved de tilgængelige teknologier som fx fiber og kobber gør os i stand til at levere løsninger, der understøtter din virksomheds behov.

På baggrund af virksomhedens behov og geografiske placering anbefaler vores eksperter den type internetforbindelse, der giver størst sikkerhed og pålidelighed, samt kan benytte os af de underleverandør, der er stærkest i dit område.

Kontakt os

Senia
Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg Øst

Tlf: +45 7026 1500

Mit Senia

Kontakt os

Facebook

Copyright © Senia Connect ApS CVR: 42198080