LAN2LAN

Brug for sammenhæng? Senia Networks har løsningen klar til jer
Et netværks primære funktion er at fungere som fortroligt bindeled mellem en virksomhed, dens medarbejdere og afdelinger. Hvis de tre enheder er fysisk adskilt, er der behov for at knytte de forskellige lokale netværk (LAN) sammen.
Senia Networks har løsningen klar til jer, der har brug for lige dele fleksibilitet og sikkerhed i arbejdet – og samarbejdet. Med vores Lan2Lan-løsninger får I let og sikkert adgang alle de steder, I ønsker. Dette kan være den ideelle løsning, hvis jeres medarbejdere skal kunne arbejde flere steder, hvis I har flere kontorer, eller hvis I har behov for at samle geografisk adskilte enheder sammen i ét netværk.

En virksomhed - Mange afdelinger - Et netværk
En LAN-2-LAN løsning er ideel for virksomheden, der har flere lokationer som ønskes samlet i et lukket og sikkert netværk. Senia Networks LAN-2-LAN løsninger skræddersyes altid til den enkelte virksomheds specifikke behov. Kontakt os derfor for et uforpligtende møde hvor vi vil analysere hvad den optimale LAN-2-LAN løsning er til jeres virksomhed.

Fri Trafik, Fast lav Pris
Alle Senia Networks LAN-2-LAN løsninger har som standard fri trafik. Det betyder, at prisen forbliver den samme uanset hvor meget medarbejderne henter ned eller sender via Intranettet.

Lukket og sikkert netværk - via MPLS, VPLS og VPN
Senia Networks servicerer LAN-løsninger baseret på rå fiber, MPLS, VPLS, VPN samt en stribe af de de mindre brugte protokoller - VI SKRÆDDERSYR DIN LØSNING

Produkt detaljer

Det er jeres individuelle behov, der afgør, hvilken type vi anbefaler jer
Lan2Lan er et forretningsområde i hurtig vækst hos Senia Networks. Vi er overbeviste om, at det netop skyldes vores skræddersyning af de enkelte løsninger. Vi kombinerer den rette teknologi med de bedste fysiske fiberforbindelser, bygget på en fremtidssikret backbone og baseret på verdens bedste netværksteknologi.

Fordelene er klare ved Lan2Lan-løsninger. Du får:
- Dine forskellige lokaliteter bindes sammen i et sikkert netværk
- Opkobling mod sikret datacenter
- Fri trafik
- Samme hastighed på upload og download
- En sikker platform til fx IP-telefoni og backup
- En fast pris

Vi tilbyder tre forskellige typer Lan2Lan-løsninger: VPN, VPLS og MPLS
- Med VPN forbinder du flere kontorer med en beskyttet linje via internettet
- Med Mobil VPN får medarbejdere og konsulenter adgang udefra
- VPLS giver en stærk og sikker forbindelse mellem flere lokaliteter
- Har du mange lokaliteter i spil, sikrer MPLS en hurtig, sikker og dedikeret forbindelse

Kontakt os

Senia
Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg Øst

Tlf: +45 7026 1500

Mit Senia

Kontakt os

Facebook

Copyright © Senia Connect ApS CVR: 42198080