Senia Networks's netværk

Backbone der understøtter IPv6 & IPv4
Vi kan vores IPv4 og IPv6 til fingerspidserne og vores medarbejdere har været med siden Internettet kom til Danmark, i kommerciel form siden starten af 90'erne. Ud over det understøtter vores netværk IPv6.

Vi har ekspertise i en lang række standarder
Ud over IP baserede netværk er har vi store kompetencer og lang erfaring med specielt Ethernet og underliggende layer2 standarder som STP, HRSP/VRRP/CARP, QinQ og Dot1Q. Vi har også kompetencer inden for SDH og SD-WAN.

Vi er bemandet døgnet rundt... Året rundt
Sikkerhed skal fungere konstant, og problemer skal løses øjeblikkeligt. Vi er bemandet døgnet rundt, og vores teknikere har kvalificeret viden om alle internettets udfordringer. Vi løser godt 90 procent af alle henvendelser ved første kontakt. Kan vores First Level ikke hjælpe dig, står der altid både Second og Third Level klar ved telefonen for at hjælpe dig.

Support fra fiber til netværk
For mange virksomheder er det svært at identificere, hvor en fejl ligger. Det betyder, at du kan blive fanget imellem leverandører og tabe både tid og penge – helt unødvendigt. Bliver dine internetløsninger lagt ind under Senia support, er det ikke længere et problem. Vi hjælper dig igennem det hele. Det gælder fra din fiber til og med dit interne netværk.

Ønsker du yderligere overvågning, har vi nogle af Danmarks bedste partnere til at hjælpe dig
- Kontakt Senia Networks Support.
- Husk, at dit direkte nummer til vores 24/7 Support står i din kundekontrakt

Kontakt os

Senia
Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg Øst

Tlf: +45 7026 1500

Mit Senia

Kontakt os

Facebook

Copyright © Senia Connect ApS CVR: 42198080