Om Senia

Senia Networks ApS Stærke forbindelser og sikker nattesøvn i over 10 år
Senia levere stabile og sikre internetløsninger til erhvervskunder i Danmark. Og det har vi ikke tænkt os at stoppe med. Med en kombination af sikker teknologi, skræddersyede løsninger og support af meget høj kvalitet, sover vores kunder trygt om natten, og det er vores vigtigste opgave: At sikre it-chefens nattesøvn.
Da vores priser samtidig er konkurrencedygtige, er Senia's løsninger eftertragtede.

Kvalitet sat på formel
I Senia Group lever vi efter formlen: Hastighed + Service + Troværdighed = Den optimale løsning.
Vi tilbyder en solid produkt-palette med samlede erhvervsløsninger – fra internet over firewall og andre sikkerhedsløsninger. Og som kunde har du vores fulde opmærksomhed i alle døgnets 24 timer. Vi overvåger nemlig din linje og router døgnet rundt, og Senia support er altid bemandet med markedets bedste IP- og netværksspecialister. De er mestre i at levere og sikre optimale, sikre og stabile netværks- og sikkerhedsløsninger.

Alle vores løsninger er baseret på verdens bedste teknologier fra Juniper og Cisco.

Vil du vide mere?
Hvis du vil vide mere om os og vores produkter, er både vi og vores kunder klar til at fortælle. Se vores produkter og løsninger i menuen i toppen. Du kan også give os et kald, hvis du brænder inde med en it-udfordring, eller hvis du vil du mere om, hvordan vi kan forbedre din it-sikkerhed. - Vores løsninger er det trygge valg.

Kontakt os

Senia
Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg Øst

Tlf: +45 7026 1500

Mit Senia

Kontakt os

Facebook

Copyright © Senia Connect ApS CVR: 42198080