Senia Networks' Produkter

Senia Networks tilbyder en solid produkt-palette med samlede erhvervsløsninger – fra internet over firewall og andre sikkerhedsløsninger til Datacenter Connect og Cloud Connect. Og som kunde har du vores fulde opmærksomhed i alle døgnets 24 timer. Vi overvåger nemlig din linje og router døgnet rundt, og Senia Networks support er altid bemandet med markedets bedste IP- og netværksspecialister. De er mestre i at levere og sikre optimale, sikre og stabile netværks- og sikkerhedsløsninger.

Alle vores løsninger er baseret på verdens bedste teknologier fra Cisco og Juniper.

Giv os et kald, hvis du brænder inde med en it-udfordring, eller hvis du vil du mere om, hvordan vi kan forbedre din it-sikkerhed. Vores løsninger er det trygge valg.

Internet Forbindelse

Senia Networks er eksperter i internetløsninger, der kombinerer de sikreste og mest stabile teknologier. Vores udgangspunkt er, at din virksomheds kommunikation skal være pålidelig og sikker både internt og eksternt.
Læs mere

DC Connect

Senia Networks tilbyder forbindelse imellem de datacentre vi er repecenteret i. Har du servere stående i 2 datacentere kan vi tilbyde direkte forbindelse imellem 2 datacenter fra 1 Gbit til 100 Gbit.
Læs mere

Senia Secure

IT-angreb bliver mere almindelige og flere virksomheder og institutioner oplever angreb udefra. Samtidig er der internt pres for at levere og dokumentere et højt sikkerhedsniveau. Hos Senia Networks er IT-sikkerheden det afgørende fundament for vores samlede løsninger.
Læs mere

Cloud Connect

Med CloudConnect, får du en direkte forbindelse fra dit firma netværk, til AWS Direct Connect, Microsoft Azure ExpressRoute, Google Cloud Interconnect, Salesforce Express Connect, IBM Cloud Direct Link og Alibaba, det giver dig højre performance og bedere sikkerhed.
Læs mere

LAN2LAN

Med vores Lan2Lan-løsninger får I let og sikkert adgang alle de steder, I ønsker. Dette kan være den ideelle løsning, hvis jeres medarbejdere skal kunne arbejde flere steder, hvis I har flere kontorer, eller hvis I har behov for at samle geografisk adskilte enheder sammen i ét netværk.
Læs mere

Kontakt os

Senia
Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg Øst

Tlf: +45 7026 1500

Mit Senia

Kontakt os

Facebook

Copyright © Senia Connect ApS CVR: 42198080