Senia Secure

Senia Secure - Din garanti for et sikkert netværk”Hvor meget ville det koste os, hvis vi var afskåret fra internettet i et par dage?”
Det er en skræmmende tanke i de fleste virksomheder, og svaret er endnu mere skræmmende – og derfor er sikkerhed altafgørende. IT-angreb bliver mere og mere almindelige, og flere og flere virksomheder og institutioner oplever angreb udefra. Samtidig er der internt pres for at levere og dokumentere et højt sikkerhedsniveau. Hos Senia Networks er IT-sikkerheden det afgørende fundament for vores samlede løsninger.

Det er ikke længere et spørgsmål OM du bliver angrebet, men et spørgsmål om HVORNÅR...
Senia Secure er rammen omkring Senia's mange sikkerhedsprodukter. Dit netværk har mange indgange, og de dage, hvorfor din Firewall var dit primære forsvar, er forbi. Med komponenterne i Senia Secure, tager vi højde for sikkerhed på alle niveauer – fra redundansen på din internetforbindelse, over DDoS-angreb fra nettet til dine routere, firewalls, switches samt dit trådløse netværk.

Produkt detaljer

Senia Secure tilbyder desuden en række andre produkter, der kan optimere dit netværks forsvar.
- Senia Secure Firewall. Sikrer mod uønsket, fjendtlig trafik
- Senia Secure Mailfilter. Beskytter mod virus og SPAM
- Senia DDoS Secure. Sikrer mod angreb på din infrastruktur
- Senia Secure BGP. Bliv din egen internetudbyder og få klare fordele
- Senia Secure WiFi - dit sikre trådløse netværk
- Sikkerhedsrådgivning i form af rådgivning, serviceaftale og sikkerhedstjek
Serviceaftale
Senia Networks tilbyder en serviceaftale, hvor vores systemer overvåger virksomhedens firewall og netværk 24 timer i døgnet. Hvis der opstår et problem, tager vi kontakt med det samme, så problemet kan løses hurtigst muligt. Serviceaftalen indebærer også, at Senia eksperter står til rådighed 24 timer i døgnet, hvis der opstår behov for support.
Sikkerhedsrådgivning
Rådgivning om sikkerhed er en af Senia Networks kernekompetence. Vores rådgivning bygger altid på en dybdegående analyse af den enkelte virksomheds situation. Gennem dialog sammensætter vi ud fra individuelle behov den sikreste netværksløsning. Når vi rådgiver, anskuer vi virksomhedens IT- og teleudfordringer som en helhed, som vi har ansvaret for at optimere.
Sikkerhedstjek
Senia tilbyder abonnement på sikkerhedscheck af netværk. Det betyder, at vi med jævne mellemrum gennemgår den pågældende virksomheds sikkerhedssystemer, så de altid virker optimalt. Vi sørger også for altid at holde firewall konfigurationer opdateret, og analyserer løbende den samlede netværksstruktur.

Kontakt os

Senia
Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg Øst

Tlf: +45 7026 1500

Mit Senia

Kontakt os

Facebook

Copyright © Senia Connect ApS CVR: 42198080